Betalingsmuligheter

Leveringsmetoder

Satisfacion Guaranted
Kamagra Norge

Kjøp Kamagra Fizzy Tabs uten resept Online

Kamagra Fizzy Tabs 100mg

Kamagra Fizzy Tabs

Informasjon om Kamgra 100mg brusetabletter

Som med Viagra, er den aktive ingrediensen i Kamagra 100mg brusetabletter Sildenafilsitrat. Hvis du planlegger en seksuell opplevelse i nær framtid, kan du ta en brusetablett omtrent en time før samleiet og la deg bli beruset av aktiviteten.

Uten tegn til utmattelse, kan du med Kamagra 100mg brusetabletter oppnå en ereksjon etter den andre. En forsterket seksuell nytelse er innen rekkevidde. Med en stiv penis og mer utholdenhet under samleiet, vil du kunne øke din seksuelle ytelse. Dette vil bli en merkbar mulighet for partneren din og en spennende opplevelse.

INNHOLD:
7 tabletter, en dose hver


Hvordan virker den aktive ingrediensen?

Sildenafil blir brukt for å kurere impotens. Denne tilstanden er også kjent som ereksjonsdysfunksjon.

Årsakene til impotens kan være forskjellige. Menn som har passert 50 lider allerede oftere av tilstander som arteriosklerose eller høyt blodtrykk, som kan følges av impotens. Slik impotens kan også være et viktig faresignal på andre tilstander og bør undersøkes og behandles.

I tillegg til fysiske tilstander, kan psykologisk stress spille en viktig rolle i impotens. I 20 % av tilfellene er det en psykologisk utløser for ereksjonsdysfunksjon. Dette fenomenet er utbredt, særlig i aldersgruppen under 35.

Fra et medisinsk synspunkt er ereksjon basert på blodtilstrømning til ereksjonsvevet. Men for at denne prosessen skal oppstå er det nødvendig at det omliggende muskelsystemet slapper av tilstrekkelig, som bare kan oppnås hvis arteriene utvides.

Transmitteren nitrogenmonoksid blir frigitt når en mann blir seksuelt stimulert, som igjen aktiverer en andre transmitter kalt cGMP. Det er nå det er viktig for muskelcellene i ereksjonsvevet å bli glattet ut så en økt blodtilstrømning oppstår. Igjen er det slik en ereksjon oppstår. I tilfelle avslutning av ereksjonen, vil gCMP langsomt bli metabolisert av enzymet Phosphodiesterase 5 (PDE-5).

Den aktive ingrediensen Sildenafil er en PDE-5 hemmer, som blokkerer enzymet Phosphodiesterase som dermed lar mer cGMP forbli i sirkulasjon. Takket være dette øker avslapningen av musklene og ereksjonen blir forsterket.


Bruksområder:

Impotens

Graviditet og amming

Ikke beregnet på kvinner


Bivirkninger:

En liste av de viktigste kjente bivirkningene finnes under. Det er mulig at de kan oppstå, men ikke nødvendigvis. Det er viktig å forstå hvordan den respektive brukeren reagerer på medikamentet.

Til en viss utstrekning kan mennesker ha allergiske reaksjoner på medikamenter. Hvis du opplever tegn på en allergisk reaksjon, så informer legen din eller en farmasøyt med en gang.

Synsforstyrrelser(en gang i blant)
Hudirritasjon og varmefølelse
Hodepine
Overfølsomhet i magen, som oppblåsthet, magetrykk og tidlig metthet, halsbrann, smerter øverst i magen, kvalme og oppkast (sjelden)
Tett nese (av og til)
Ereksjon som varer for lenge (priapisme) (sjelden)

Betalingsmuligheter

Leveringsmetoder

Satisfacion Guaranted

Lida Daidaihua

Lida Kjøp nå
Secure shopping protected by SSL