Betalingsmuligheter

Leveringsmetoder

Satisfacion Guaranted
Kamagra Norge

Kjøp Levitra uten resept Online

Levitra 20mg

Levitra Original

Medikamentinformasjon om merkevaren Levitra

Du har bestemt deg for å bestille merkevaren Levitra. Levitras ingrediens Vardenafil begynner å virke etter 30-45 minutter og er et utmerket alternativ til Viagra.


Hvordan virker den aktive ingrediensen i Levtra?

Levitras aktive ingrediens Vardenafil brukes for å behandle impotens (ereksjonsdysfunksjon). En ereksjon oppstår bare når det skjer en økt blodtilstrømning til ereksjonsvevet. Dette betyr at arteriene må utvide seg, som bare er mulig hvis det omliggende muskelsystemet slapper av. Transmitteren nitrogenmonoksid blir frigitt av Levitra når en mann opplever seksuell stimulering. Den aktiverer en andre transmitter, kalt cGMP. Bare cGMP lar muskelcellene slappe av i ereksjonsvevet og gir dermed en økt blodtilførsel og en ereksjon. For å avslutte ereksjonen blir cGMP metabolisert av enzymet Phosphodiesterase 5 (PDE-5).

Levitra Vardenafil Vardenafil er en PDE-5 hemmer. Den hemmer enzymet Phosphodiesterase 5. På grunn av dette holder cGMP seg i systemet, som gir økt muskelavslapning og en forsterket ereksjon.

Bivirkninger av Levitra

Opplistet her er de viktigste kjente bivirkningene. De kan oppstå, men ikke nødvendigvis, ettersom hver person reagerer ulike på medikamenter. Noen ganger reagerer personer allergisk på enkelte medikamenter. Hvis du merker tegn på en allergisk reaksjon, må du informere legen din eller en farmasøyt med en gang.

Hodepine
Svimmelhet
Overfølsomhet i magen: oppblåsthet, magetrykk og tidlig metthet, halsbrann, smerter øverst i magen, kvalme og en sjelden gang oppkast
Tett nese
Hudirritasjon med hetefølelse (rødming)
Synsforstyrrelser (en gang i blant)
Overfølsomhet for sol (fotosensitivitet - sjelden)
Høyt blodtrykk (noen ganger)

Lagring: Lagres i romtemperatur, ideelt mellom 15 og 30 grader Celsius. Beskyttes mot lys og fuktighet. Vennligst hold utenfor rekkevidde av barn.

For å vite mer om risikoer og bivirkninger, les pakningsvedlegget og snakk med legen din eller en farmasøyt.

Betalingsmuligheter

Leveringsmetoder

Satisfacion Guaranted

Lida Daidaihua

Lida Kjøp nå
Secure shopping protected by SSL