Betalingsmuligheter

Leveringsmetoder

Satisfacion Guaranted
Kamagra Norge

Kjøp Vitria (Levitra Strips) uten resept Online

Vitria (Levitra Strips) 20mg

Vitria (Levitra Strips)

Medikamentinformasjon om Vitria:

Du er interessert i Vitria Strips – velg den mengden du ønsker og klikk på handlevognen for å komme til ordreskjemaet.

Hver pakke Vitria inneholder 10 striper med Levitra 20 mg. Levitra-ingrediensen Vardenafil med en mintfrisk smak virker etter bare 30-45 minutter.


Anvisninger og aktivitet:

Legg en Levitra Strips Vitria på tungen og den vil løse seg opp nesten umiddelbart. Du trenger ikke vann for å ta stripene. Pakken er liten og diskret. Levitra Strips med mintsmak er det beste alternativet til Levitra-tabletter.

Vardenafil er en PDE-5 hemmer. Den hemmer enzymet Phosphodiesterase 5. På grunn av dette holder cGMP seg i systemet, som gir økt muskelavslapning og ereksjonsvevet mottar økt blodtilstrømning. Transmitteren nitrogenmonoksid blir frigitt av Vitria Strips når en mann opplever seksuell stimulering. Den aktiverer en andre transmitter, kalt cGMP. Bare cGMP lar muskelcellene slappe av i ereksjonsvevet og gir dermed en økt blodtilførsel og en ereksjon. For å avslutte ereksjonen blir cGMP metabolisert av enzymet Phosphodiesterase 5 (PDE-5).


Bivirkninger av Vitria:

Opplistet under er de viktigste kjente bivirkningene. De kan oppstå, men ikke nødvendigvis, ettersom hver person reagerer ulike på medikamenter. Hvis du merker tegn på en allergisk reaksjon, må du informere legen din eller en farmasøyt med en gang.

Hodepine
Hudirritasjon med hetefølelse (rødming)
Synsforstyrrelser (av og til)
Overfølsomhet i magen: oppblåsthet, magetrykk og tidlig metthet, halsbrann, smerter øverst i magen, kvalme og sjelden oppkast
Tett nese (en gang i blant)
En smertefull, langvarig ereksjon - priapisme (sjelden)

Lagring:

Lagres i romtemperatur mellom 15 og 30 grader Celsius. Beskyttes mot lys og fuktighet. Vennligst hold utenfor rekkevidde av barn.

Betalingsmuligheter

Leveringsmetoder

Satisfacion Guaranted

Lida Daidaihua

Lida Kjøp nå
Secure shopping protected by SSL